Новини

Розмістіть інформацію

На сайті можна розмістити новину самому. Достатньо заповнити коротку форму, прикріпивши файл новини або ввівши текст з новиною. Чекаємо на новини від ВАС. Перейдіть за посиланням ДОДАТИ НОВИНУ

Читати далі

ЗНО 2016

ГРАФІК ЗНО-2016

05 .05 українська мова і література
11.05 математика
13.05 історія України
03.06 російська мова
06.06 іспанська мова
07.06 англійська мова
08.06 німецька мова
09.06 французька мова
10.06 біологія
13.06 фізика
15.06 географія
17.06 хімія

 

 

Читати далі

Голодомор

День пам’яті жертв голодомору

Картинки по запросу Голодомор у школі

З метою гідного вшанування   закатованих українців та донесення до школярів інформації  про трагічні події української історії   у школі з 23.11. по 27.11.2015 року буде проведено Тиждень пам’яті жертв голодомору.

 
Читати далі

1 ВЕРЕСНЯ !!!

Урочиста лінійка присвячена 1 вересню та дню знань відбудеться о 09:30. Чекаємо учнів та їх батьків, родичів на урочистій лінійці, щоб почути перший дзвінок, та успішно розпочати 2015/2016 навчальний рік!!! Школярик на 09:00.

Читати далі

Нам 2 роки

З дня першої публікації нашого сайту пройшло не мало не багато вже 2 роки. На початку дані аналітики були вкрай низькі,проте з часом росли й показники.

У першій колонці відображається звітний період за один місяць, у нашому випадку - серпень. У другому - кількість комп'ютерів які відвідали наш сайт, у третьому - скільки разів вони це зробили, у четвертому - скільки сторінок переглянули, в останньому - обсяг інформації який викачали з сайту. Аналітику сайту проводила велика європейська компанія, яка також і допомогла реалізувати наш проект - Webnode. Тобто приріст кількості комп'ютерів що відвідують наш сайт зросла на більше ніж 3300%. Тож дякуєму нашим відвідувачам й просимо й надалі своїми візитами допомагати нам оптимізувати цей сайт. Ми у перших рядах пошукових систем та корпорацій 

За даними Google Analitics наш сайт популярний у багатьох куточках світу, оскільки він мультимовний.Ось топ-10 країн, після України, що заходять на наш сайт:

Ми й надалі розвиватимемося, щоб збільшити ці показники ще більше.

Читати далі

ДОДАТИ НОВИНУ

Заповніть наведену нижче форму, щоб новина з'явилася на сайті. Якщо до новини є мультимедійні файли надішліть їх на нашу поштову скриньку veluk.szh@gmail.com

Оголошення!

 

 

До уваги батьків майбутніх першокласників !

 

Розпочинається приймання заяв на зарахування

 школярів у 1 клас з 15.03.2023 до 31.05.2023р.

 

 

З повагою адміністрація ліцею

images (300×168)

 

Роботи здобувачів освіти нашого ліцею будуть представлені на музичному фестивалі в м. Кастел Ранієро біля Фаенци (Італія). Вилучені кошти із благодійного заходу підуть на закупівлю та комплектацію гуманітарних грузів в «гарячі» точки України.

 

Великоглібовицький ліцей імені Юліана Головінського Бібрської міської ради Львівського району Львівської області

Україна, Львівська область, Львівський район, село Великі Глібовичі, вулиця Шкільна 1 oksana.kobrun@gmail.com