Новини

Останній дзвінок 2015

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь в урочистій лінійці присвяченій святу останнього дзвінка. Цього дня учні проведуть свій останній урок у 2014/2015 н.р. і підуть на канікули. Усі деталі щодо здачі та прийому книг, навчально-виробничої практики повідомлять класні керівники.

Читати далі

Благодійна ярмарка

Сьогодні 6-11 класи прровели у школі благодійний ярмарок. Учні продавали усе від їжі до предметів інтер'єру. За зібрані кошти, а це понад 5000грн, будуть закуплені необхідні речі для бійців АТО. Фото з ярмарку ви побачите невдовзі у рубриці фотогалерея.

Читати далі

Урочиста лінійка

Урочиста лінійка присвячена святу 1 вересня відбудеться о 10:00... чекаємо учнів та їх батьків на відкритті 2014-2015 навчального року. Усі деталі щодо розкладу, та інших змін у навчальному процесі ви дізнаєтесь від адміністрації школи або класних керівників. З Днем Знань !!!

Читати далі

Нам 1 рік

25.08.2014р. Нашій ідеї про створення сайту виповнилося 1 рік...а вже через 6 днів- 31 серпня наш сайт був офіційно відкритий та оптимізований...Тож нашому сайту один рік...рік великої роботи та зусиль... рік співпраці учнів та вчителів on-line...рік за який за офіційною статистикою наш сайт відвідали понад 20 000 разів...з 28 країн світу...рік за який з нашого сайту викачали інформації на 978.6 Мб...за рік на сайті було залишено 73 повідомлення...створено додаток на якому можна робити уроки On-line...конкурси...дискусійні форуми, чати.... рік що промайнув мов хвилина...

З повагою Admin

Читати далі

ДОДАТИ НОВИНУ

Заповніть наведену нижче форму, щоб новина з'явилася на сайті. Якщо до новини є мультимедійні файли надішліть їх на нашу поштову скриньку veluk.szh@gmail.com

Оголошення!

 

 

До уваги батьків майбутніх першокласників !

 

Розпочинається приймання заяв на зарахування

 школярів у 1 клас з 15.03.2023 до 31.05.2023р.

 

 

З повагою адміністрація ліцею

images (300×168)

 

Роботи здобувачів освіти нашого ліцею будуть представлені на музичному фестивалі в м. Кастел Ранієро біля Фаенци (Італія). Вилучені кошти із благодійного заходу підуть на закупівлю та комплектацію гуманітарних грузів в «гарячі» точки України.

 

Великоглібовицький ліцей імені Юліана Головінського Бібрської міської ради Львівського району Львівської області

Україна, Львівська область, Львівський район, село Великі Глібовичі, вулиця Шкільна 1 oksana.kobrun@gmail.com