Новини

Протидія кібершахрайству

24.11.23 р. у нашому ліцеї була проведена роз’яснювальна робота  серед вчителів, батьків та учнів щодо протидії кіберзлочинам. Діти розробили буклети та комікси на дану тематику. 

 

Читати далі

Кір!!!

У 2017-18 роках Україну сколихнув спалах кору – одного з найбільш заразних захворювань, відомих у світі. За інформацією Центру громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України з початку 2018 року на кір захворіли 36 455 людей – 14 111 дорослих і 22 344 дитини. За прогнозами медиків до кінця року кількість хворих на кір може перевищити найвищий показник захворюваності, що був зафіксований в Україні, починаючи з 1991 року.
 
Спалахи кору мають циклічний характер і відбуваються кожні 5-6 років. Головною причиною є низький рівень імунізації, тобто охоплення щепленнями. Відповідно до статистики МОЗ України, з 2016 року менше половини дітей отримали щеплення від кору за графіком, тому настороженість щодо підвищення захворюваності не зникає. 
Читати далі

ДОДАТИ НОВИНУ

Заповніть наведену нижче форму, щоб новина з'явилася на сайті. Якщо до новини є мультимедійні файли надішліть їх на нашу поштову скриньку veluk.szh@gmail.com

Оголошення!

 

 

До уваги батьків майбутніх першокласників !

 

Розпочинається приймання заяв на зарахування

 школярів у 1 клас з 15.03.2023 до 31.05.2023р.

 

 

З повагою адміністрація ліцею

images (300×168)

 

Роботи здобувачів освіти нашого ліцею будуть представлені на музичному фестивалі в м. Кастел Ранієро біля Фаенци (Італія). Вилучені кошти із благодійного заходу підуть на закупівлю та комплектацію гуманітарних грузів в «гарячі» точки України.

 

Великоглібовицький ліцей імені Юліана Головінського Бібрської міської ради Львівського району Львівської області

Україна, Львівська область, Львівський район, село Великі Глібовичі, вулиця Шкільна 1 oksana.kobrun@gmail.com