Ми на відкритті пластового року

«ВІДКРИТТЯ ПЛАСТОВОГО РОКУ – 2017»

1 жовтня у місті Новояворівськ відбулася окружна акція "Відкриття Пластового Року - 2017"  за участі пластунів з 26 осередків Пласту у Львівській області, в тому числі і з Великих Глібович.

"Відкриття Пластового Року - 2017" - це мистецько-спортивна пластова акція, яка щорічно організовується пластунами у різних куточках України, метою якої є урочисте святкування нового пластового року. Після активного таборового літа усі пластуни починають осінньо-зимовий сезон вишколів та внутрішніх занять.

Для того, щоб задати настрій новому року, налаштовуватись на продуктивну роботу, пластуни зібралися на традиційне ВПР. Після вимаршу вулицями міста відбувся молебень і урочисте відкриття. Далі пластуни мали змогу взяти участь у пластовому ярмарку та повправлятися на майстер-класах у розважальній зоні. Всі бажаючі спробували себе у тереновій грі (квесті). На закінчення переможців винагородили цікавими подарунками.

Оголошення!

 

 

До уваги батьків майбутніх першокласників !

 

Розпочинається приймання заяв на зарахування

 школярів у 1 клас з 15.03.2023 до 31.05.2023р.

 

 

З повагою адміністрація ліцею

images (300×168)

 

Роботи здобувачів освіти нашого ліцею будуть представлені на музичному фестивалі в м. Кастел Ранієро біля Фаенци (Італія). Вилучені кошти із благодійного заходу підуть на закупівлю та комплектацію гуманітарних грузів в «гарячі» точки України.

 

Великоглібовицький ліцей імені Юліана Головінського Бібрської міської ради Львівського району Львівської області

Україна, Львівська область, Львівський район, село Великі Глібовичі, вулиця Шкільна 1 oksana.kobrun@gmail.com