Новини

ЗНО 2016

Одинадцятикласники 5 травня пройшли тест з української мови та літератури. Всі 22 учні з'явилились до пункту проведення. Нагадуємо, що остаточні результати ЗНО з української мови та літератури будуть опубліковані на інформаційній сторінці учасника ЗНО до 26 травня.

Читати далі

Підготовка до змагань

Уроки фізкультури в нашій школі і цікаві і результативні. Хоча й для їх повного виконання не вистачає чи взагалі немає деякого інвентаря, учні показують чудові результати у змаганнях. Далі у відео...

Читати далі

Вертеп

26 грудня 2015 року учнями 7-А класу Великоглібовицької ЗОШ І-ІІІ ст. спільно із класним керівником Вороновичем Б. М. та педагогом-організатором Сорокою Л. М. проведено виховний захід «Вертеп», приурочений Різдву Христовому. Школярі відповідно до національних традицій провели Святу Вечерю. Присутніх потішив своїм дійством вертеп. Колядками учні весело позпочали цикл Різдвяних свят.

Читати далі

Посвята в козачата

25 грудня 2015 року учнями 3 класу Великоглібовицької ЗОШ І-ІІІ ст. спільно із класним керівником Пелешак Н. С. проведено виховний захід «Посвята в козачата». Метою заходу було ознайомити учнів з періодом козаччини, розкрити значення національно-визвольної боротьби для українського народу, виховувати у дітей шанобливе ставлення до запорізьких козаків, спонукати до наслідування їх кращих рис.

Читати далі

Служіння церкві та народові

15 грудня 2015 року учнями 7-Б класу спільно з класним керівником Альфавіцькою Б. М. у Великоглібовицькій ЗОШ I-III ст. проведено виховний захід, присвячений пам’яті 150- річчя від дня народження Андрея Шептицького «Служіння церкві та народові» . Мета виховного заходу: допомогти учням глибше пізнати життя Андрея Шептицького, розкрити багатогранне служіння Митрополита Церкві та людям, сприяти духовному розвитку дітей та молоді та згадати сьогоднішніх героїв, які загинули.

Читати далі

ДОДАТИ НОВИНУ

Заповніть наведену нижче форму, щоб новина з'явилася на сайті. Якщо до новини є мультимедійні файли надішліть їх на нашу поштову скриньку veluk.szh@gmail.com

Оголошення!

 

 

До уваги батьків майбутніх першокласників !

 

Розпочинається приймання заяв на зарахування

 школярів у 1 клас з 15.03.2023 до 31.05.2023р.

 

 

З повагою адміністрація ліцею

images (300×168)

 

Роботи здобувачів освіти нашого ліцею будуть представлені на музичному фестивалі в м. Кастел Ранієро біля Фаенци (Італія). Вилучені кошти із благодійного заходу підуть на закупівлю та комплектацію гуманітарних грузів в «гарячі» точки України.

 

Великоглібовицький ліцей імені Юліана Головінського Бібрської міської ради Львівського району Львівської області

Україна, Львівська область, Львівський район, село Великі Глібовичі, вулиця Шкільна 1 oksana.kobrun@gmail.com