Заходи до голодомору

У Великоглібовицькій ЗОШ І-ІІІ ст. 26-27.11.2015 року було проведено заходи, присвячені жертвам Голодомору 1922 року, 1932-1933 років та 1946 року.

Мета цих заходів – збереження історичної пам’яті про трагічне минуле нашого народу у ХХ ст., виховання в учнів почуття національної єдності, людяності, співчуття та шанобливого ставлення до хліба.

Учні 8 класу під керівництвом О. Є. Пелікан організували куток пам’яті невинно убієнним українцям сталінським режимом. Була проведена загальношкільна лінійка, на якій учні 5 класу почепили незабудки на карту України, учні старших класів засвітили свічки пам’яті. Учні 5-10 класів оформили куток малюнків на тему «Вічна пам’ять замореним голодом!».          27 листопада відбувся вечір-реквієм «Страждання, муки й горе мого народу»

Оголошення!

 

 

До уваги батьків майбутніх першокласників !

 

Розпочинається приймання заяв на зарахування

 школярів у 1 клас з 15.03.2023 до 31.05.2023р.

 

 

З повагою адміністрація ліцею

images (300×168)

 

Роботи здобувачів освіти нашого ліцею будуть представлені на музичному фестивалі в м. Кастел Ранієро біля Фаенци (Італія). Вилучені кошти із благодійного заходу підуть на закупівлю та комплектацію гуманітарних грузів в «гарячі» точки України.

 

Великоглібовицький ліцей імені Юліана Головінського Бібрської міської ради Львівського району Львівської області

Україна, Львівська область, Львівський район, село Великі Глібовичі, вулиця Шкільна 1 oksana.kobrun@gmail.com